תנועת נחלה הקימה הלילה (שישי) מיצג בתחנת המשטרה הישנה בשדרות, תחת המסר "עזה יהודית או טנדרים ברחובות". התחנה הפכה לאחד מסמלי מתקפת ה־7 באוקטובר, לאחר שכוחות הביטחון נאבקו במשך שעות לשחרר אותה מידי מחבלי חמאס.
במקום הוצבו טנדרים המדמים את כלי הרכב ששימשו את המחבלים במתקפה, ולצידם דגם של בית עם מדשאה. בתנועה מסבירים כי המיצג ממחיש את הברירה שלדבריהם עומדת בפני ישראל: החזרת ההתיישבות היהודית בעזה, או חזרת הטרור לרחובות הערים.
בתנועת נחלה מסרו: "נתניהו התחייב לניצחון מוחלט. ניצחון כזה מתקיים כשברור מי ניצח ומי הפסיד. מדינת ישראל ניצחה במלחמת השחרור ובששת הימים כשהצליחה, לדבריהם, 'לכבוש חלקים מארצנו, לגרש את האויב ולהקים התיישבות יהודית משגשגת'". במקביל למיצג נתלו ברחבי שדרות מודעות עם הכיתוב: "רק כיבוש עזה, גירוש האויב וחידוש ההתיישבות היהודית יחזירו את הביטחון לישראל".
בתנועה הוסיפו: "שדרות כבר שילמה את מחיר ההתנתקות. אסור לחזור שוב על אותה הטעות. מי שמפקיר את עזה – מפקיר את שדרות ואת מדינת ישראל כולה. ההתיישבות היא הפתרון – לא כניעה במסווה של עסקה".
בינואר האחרון, בובות בדמות רעולי פנים, עם סרטים ירוקים על הראש, הוצבו על גבי טנדר ברחוב תל חי בכפר סבא, במיצג שהזכיר לתושבים את מחבלי הנוח'בה שפשטו על עוטף עזה בטבח השבעה באוקטובר. המראה עורר בהלה במקום, המשטרה פירקה את המיצג ועיכבה לחקירה שלושה חשודים בחשד לעבירה של גרימת מטרד לציבור.