מתוך בית המשפט, דיווח ביני אשכנזי מוואלה כי עו"ד תדמור שאל על טיב היחסים בין מילצ'ן לנתניהו, והאם היו אלו אישיים או ביטחוניים. על כך השיב נתניהו: "אתה יודע מה זה אישי בטחוני, אנחנו לא יכולים לדון בזה עכשיו. אולי בדלתיים סגורות". לאחר מכן אמר תדמור: "אתה אישרת פה שב-2013 - שודרה בתוכנית 'עובדה' כתבה על מילצ'ן, האם לקראת העדות שלך ראית שוב את הכתבה?" על כך ענה נתניהו: "אולי העו"ד שלי ראה. אני זוכר שראיתי את הכתבה כאן לפני כמה שבועות (בחקירה הראשית שלו)".
תדמור אמר: "אני אומר לך שמילצ'ן פנה ללשכה שלך בעניין הויזה. אתה יכול להסביר מה פתאום מילצ'ן פונה ללשכתך כדי שיסדרו לו מישהו שיסדר לו את התור?" נתניהו ענה: "אני לא זוכר בדיוק מה שהיה ואני לא זוכר בדיוק את הפניה שלו, למה הוא פונה. אתה רוצה, תסגור כאן את הדלתיים ואני אסביר". תדמור: "לא אדוני". נתניהו: "כן אדוני".
בפרקליטות לא מסרו מראש באיזה מתיקי האישום ייפתח שלב החקירה הנגדית, אך ככל הנראה הם בחרו להתחיל בתיק 1000, תיק המתנות. בתיק זה מואשם נתניהו בקבלת טובות הנאה מאנשי העסקים ארנון מילצ'ן וג'יימס פאקר, בעבירות של מרמה והפרת אמונים. לפי הערכות, מדובר בתיק הפשוט יותר להוכחה מבחינה משפטית ועובדתית ביחס לשני התיקים האחרים.