עוד אמר על ראש הממשלה: "באחת הפגישות שלי הוא דפק על השולחן ואמר שהוא יביא את הבנות. הסתכלתי לו בעיניים וידעתי שהוא יביא אותן. אני מאוד מקווה שהוא יעמוד במילה שלו ויביא את יתר החטופים".
"אומרים בתקשורת – שישחרר, הבת שלו השתחררה. יש לכם טעות, אנחנו כל החיים נסחוב את זה, ואני לא צריך להגיד תודה שחטפו לי את הבת וששחררו אותה. לכל הצייצנים האלה, אני לא מאחל לכם שיחטפו לכם את הילדים", ציין אלבג והוסיף כי "אני עם ינון מגל עוד אדבר, ועוד אשב איתו בתוכנית ועם בן כספית יהיה בסדר. אני חזק מזה".
בהמשך הריאיון חזר ועדכן על בתו ששבה לצה"ל: "לירי בסדר, היא מתחזקת. יש כאלה שמשתמטים, ויש כאלה שאחרי שחטפו אותם נאבקים כדי לחזור לצבא. זה אומר הכל. מקבלי ההחלטות – תקשיבו לאזרחים".
"הפוליטיקה התקלקלה, היא נהייתה מאוד מגעילה ומסריחה"
בהמשך הריאיון אלבג ביקש להבהיר שמאבקו אינו מגיע ממקום פוליטי: "אני קודם לצד מדינת ישראל, לטובת 10 מיליונים שההנהגה לא רואה אותם ולא סופרת אותם. גם הלב של המון שרים הוא במקום הנכון, רק שאין להם עמוד שדרה", ציין.