הגלידה עצמה היא לא עוד ג'לטו רגיל. היא עוברת תהליך ייחודי במכונה מיוחדת שיובאה מניו יורק, שמצליחה לערבב את דגני הבוקר לתוך הגלידה מבלי לאבד את המרקם הפריך שלהם. התוצאה היא שלמות: קראנצ'יות ורכות, מתיקות ומרקם - הכול בביס אחד.
המחירים נוחים יחסית לחוויה שמקבלים. כוס גלידה עם שלוש תוספות דגני בוקר, שתי תוספות מעל ורטבים לבחירה עולה 27 שקלים בלבד (בישיבה במקום). מי שמעדיף קינוחים אחרים ימצא בתפריט סופלה ב-55 שקלים, ופל בלגי זוגי ב-75, מיני כדורי פנקייק ב-45, קרפ ב-30, רול קרפ ב-45 ומגדל פנקייקים מרשים ב-80 שקלים.
שעות הפתיחה מותאמות במיוחד לכל מי שמחפש פינוק מתוק גם אחרי חצות. מיום ראשון עד רביעי המקום פתוח מ-16:00 עד 02:00, בימי חמישי עד 04:00 לפנות בוקר, ובמוצאי שבת מ-20:00 עד 02:00. בימי שישי המקום פתוח רק בין 12:00 ל-16:30 וסגור בערב. המקום כשר.