במכון וולקני ציינו עוד, כי יתרונותיהם הבולטים הם גרגר רך וצורה מרשימה שאמורים לאפשר ליהנות מהרימון לא רק כפרי טרי - אלא גם כתוספת לסלטים, תבשילים וקינוחים.
עד היום, שלט בשוק הישראלי זן ה"וונדרפול" האמריקאי שמבשיל באוקטובר ולעיתים, בתקופת החגים אינו מספיק מתוק. במכון וולקני הסבירו עוד, כי לעומתו, הזנים הישראליים הייחודיים מבשילים מוקדם ולכן, מבטיחים פרי מתוק ועשיר בדיוק לעונת החגים.
הזנים החדשים הוצגו באירוע "טעם 2025 – קולקציית קיץ" של מכון וולקני, שהתקיים בשוק הנמל בתל אביב, בשיתוף עם משרד החקלאות.