גם כתוספת לסלט: במכון הוולקני הציגו שלושה זנים חדשים של רימון

שלושה זני רימונים חדשים פותחו במכון וולקני - "שני", "עמק" ו"נטע". שלושת הזנים מבשילים מוקדם עוד לפני החגים, ויתרונותיהם הוא טעם שונה שיכול להיות גם תוספת לסלטים, לתבשילים ולקינוחים

משה כהן צילום: מעריב אונליין
זני הרימונים החדשים
זני הרימונים החדשים | צילום: מכון וולקני
3
גלריה

במכון וולקני ציינו עוד, כי יתרונותיהם הבולטים הם גרגר רך וצורה מרשימה שאמורים לאפשר ליהנות מהרימון לא רק כפרי טרי - אלא גם כתוספת לסלטים, תבשילים וקינוחים.

זני הרימונים החדשים
זני הרימונים החדשים | צילום: מכון וולקני

עד היום, שלט בשוק הישראלי זן ה"וונדרפול" האמריקאי שמבשיל באוקטובר ולעיתים, בתקופת החגים אינו מספיק מתוק. במכון וולקני הסבירו עוד, כי לעומתו, הזנים הישראליים הייחודיים מבשילים מוקדם ולכן, מבטיחים פרי מתוק ועשיר בדיוק לעונת החגים.

הזנים החדשים הוצגו באירוע "טעם 2025 – קולקציית קיץ" של מכון וולקני, שהתקיים בשוק הנמל בתל אביב, בשיתוף עם משרד החקלאות.

זני הרימונים החדשים
זני הרימונים החדשים | צילום: מכון וולקני
תגיות:
ראש השנה
/
מכון וולקני
/
רימון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף