על פי דו"ח הביקורת, המסעדה פעלה ללא רישיון עסק בתוקף ובניגוד לחוק רישוי עסקים. בביקורת עלה כי המטבח הוחזק בחלל אחד ללא חלוקה למדורי עבודה ייעודיים, מצב שעלול לגרום לזיהום צולב של מזון. בנוסף, קירות המטבח נמצאו מלוכלכים ומלאים בשומן, פיח ונזילות, ותקרת המקום התקלפה.
בדו"ח נכתב כי תזרים העבודה במטבח היה לקוי, לא התקיימה הפרדה בין סכינים ששימשו לחיתוך בשר וירקות, ותנאי האחסון של מוצרי הבשר והסלטים לא כללו סימון תאריך או תוקף. מצבים אלה הוגדרו על ידי משרד הבריאות כסכנה ממשית לבריאות הציבור
בצו עוד צוין כי המסעדה אינה עומדת בדרישות החוק, התקנות והמפרט האחיד לבתי אוכל, וכי "הדבר מקים סכנה ממשית וחשש משמעותי לפגיעה בבריאות הציבור". לנוכח הממצאים הורה משרד הבריאות על סגירת העסק באופן מיידי ועל הפסקת כל פעילות בו. ד"ר עואד הדגיש כי נשקל מתן אפשרות לשימוע בטרם הוצאת הצו, אך בשל הסיכון המיידי הוחלט על סגירה לאלתר.