"נכנסתי לחנות הזאת בשנת 99 ופתחנו שווארמה", מספר רועי רזניק, "היינו הראשונים בעמק שעשו את זה. לא היה כאן לפני". מאז, השווארמה של רזניק הפכה לא רק לעסק משפחתי אלא למוסד קולינרי של ממש.
המיקום בכניסה ליישוב רמת ישי, לא רחוק מהדרך שמחברת בין המרכז לכנרת, הגליל והגולן, הפך את השווארמה לנקודת עצירה כמעט מתבקשת עבור מטיילים, משפחות וחיילים. המקום מזמן לא נתפס רק כעוד מסעדה - אלא כחלק מהסיפור המשפחתי והקהילתי של הרזניקים.
משפחת רזניק עובדת עם חברה שמספקת להם בשר טרי כשר המיובא מארגנטינה. "אנחנו היחידים בארץ שעובדים ככה", מתגאה רועי. "זה בשר טרי ברמה גבוהה מאוד, וזה מה שעושה את ההבדל".
למרות שרועי עצמו אינו אדם דתי, הכשרות היא מרכיב חשוב במותג המשפחתי. "הקהל הדתי פה הוא מדהים. הם מגיעים מכל הארץ בגלל הכשרות שלנו. אני מברך על זה". אכן, העובדה שמדובר בעסק כשר הפכה את המקום לפופולרי במיוחד.
למי שלא אוכל בשר - הפלאפל הטרי והסלטים הרבים מציעים חלופה צבעונית, עשירה ומגוונת, שמתאימה גם לצמחונים.
שווארמה רזניק ברמת ישי היא סיפור של מסורת משפחתית, התמדה קולינרית ואהבה אמיתית לאוכל. עשרות שנים אחרי שהסבא ניצול השואה פתח איטליז קטן, בני המשפחה ממשיכים לטפח את המורשת - ולדאוג לכך שכל מי שעוצר בכניסה ליישוב יוכל לטעום ביס אחד מהסיפור הזה.
מחיר הפיתה - 50 שקלים, מחיר הלאפה - 62 שקלים.