בוקי נאה על הפרשה שהסעירה את המדינה: "לא ישנתי יומיים, אלוהים שלח לי גופה" | פודקאסט מעריב

בפרק השני של פודקאסט "מעריב" חושף כתב הפלילים הוותיק בוקי נאה את הרגע בו לא ישן יומיים והעימות עם הרוצח של "לוכד הנחשים" באולפן של רפי רשף

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בוקי נאה ולוכד הנחשים | צילום: מעריב אונליין

אולם הרשטיק מעולם לא החזיר את הכסף. באפריל של אותה השנה, קבע הרשטיק להיפגש עם סלע בכפר סבא והם נסעו יחד עם אדם נוסף צפונה. בדרך, ירה הרשטיק בסלע באקדח השייך לאמו. הרשטיק וחברו קברו את סלע ביער ברמת הגולן. במשך כמה שבועות היה סלע נעדר, עד שנמצאה גופתו. כעבור שנתיים (1998) הורשע הרשטיק ברצח ובית המשפט גזר עליו מאסר עולם.

"הלכתי למילואים ושם שמעתי על רצח מטורף", שיחזר נאה בפודקאסט, "עמדתי בצאלים בלילה אחרי אימון במקלחת והחובש אמר לי: 'תשמע, עשה טובה בוקי, בוא, אני צריך שלך, נראה לי אני חייב לדבר איתך על משהו'. תוך כדי המקלחת הוא סיפר לי על איזה חבר שלו, סיפור משוגע לגמרי, שהוא נעלם, וכל החברים חושבים שחטפו אותו ורצחו אותו".

אביחי קרבצ'יק ובוקי נאה
אביחי קרבצ'יק ובוקי נאה | צילום: אבשלום ששוני

"חזרתי מהמילואים אחרי יומיים, התקשרתי למשטרה, אמרו לי: 'תשמע, אל תיגע בזה, זה כולם משוגעים בסיפור הזה, אנחנו לא מאמינים לאף מילה של אף אחד'. 'למה כולם משוגעים בסיפור הזה?' אמרתי. אומרים לי: 'עזוב אותך, זה אנשים שכותבים שירים לנחשים, הם פסיכים'".

"רצה אלוהים, למחרת בצהרים שמענו על ילדים שהלכו לטיול ברמת הגולן, אחד מהם היה צריך לעשות פיפי, נכנס לחורשה, ומתחת לעץ הוא ראה פתאום ליד הרגל שלו יד של בן אדם. צעק למשטרה וזהו - נמצאה הגופה, יש תיק רצח".

תגיות:
בוקי נאה
/
נחשים
/
פודקאסטים מבית מעריב וTMI
/
פודקאסטים על חדשות ואקטואליה מבית מעריב
/
פודקאסטים בנושא רכילות מבית מעריב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף