רגע לפני החג שוחחנו עם קונדיטורים מובילים ובעלי קונדיטוריות נבחרות: הם סיכמו את השנה החולפת, סימנו את הטרנדים החמים, חשפו את הקינוחים שאסור לפספס ושיתפו בטיפים לאפייה מוצלחת בבית. וגם - בדקנו כמה יעלה להגיע לשולחן החג עם מתוקים מוכנים, למי שמעדיף לדלג על המיקסר והתנור.
הכל דבש: "יש לנו את עוגת הדבש הקלאסית המבוססת על המתכון המוכר, ובנוסף עוגות ששדרגנו עם טעמים מפתיעים. למשל עוגת דבש-שטרוייזל בתיבול קינמון, ג'ינג'ר וציפורן בעיטור קראמבל שקדים, או עוגת דבש-פיסטוק. השנה החלטנו להגדיל את העוגות הבחושות והפרימיום, גם בגובה וגם באורך".
מחירים: 40 שקל לעוגות דבש מסורתיות (שתיים ב-60 שקל); 45 שקל לטעמי פרימיום (שתיים ב-80 שקל); 69 שקל לעוגות שמנת.
הכל דבש: "עוגת הדבש הקלאסית היא תמיד הנמכרת ביותר. השנה אנחנו מוכרים אותה בתבנית עץ בצורת מתומן, למראה חדשני וחגיגי. יש גם עוגות חדשות לחג, כמו ג'פונז - עוגת שכבות של ריבת חלב, שוקולד, קרמל ובצק אגוזים בדבש".
מחירים: 49-69 שקל לעוגות תפוחי עץ; 49 שקל לעוגות דבש; 59-200 שקל לעוגות חג מיוחדות.
הכל דבש: "אנחנו מעדיפים לא להתפזר עם מגוון רחב, אלא להתמקד בארבע הכי טובות: עוגת דבש ועוגת תפוחים בדבש הקלאסיות, ושתי עוגות חדשות - עוגת תפוח בדבש עם הל ללא גלוטן ועוגת דבש בחושה עם תמרים ושקדים".
מחירים: 46 שקל לעוגות הקלאסיות; 48 שקל לעוגות החדשות.
הכל דבש: "בכל שנה יש את עוגות הדבש הקלאסיות המנצחות, ויש עוגות חדשות שנכנסות לקולקציה, למשל עוגת דבש-ריקוטה אגסים, עוגת דבש-מרנג תפוחים, עקיצת הדבורה ועוד".
מחירים: 46-54 שקל לעוגות דבש; 75-129 שקל לטארטים; 54-169 שקל לעוגות נוספות.