איריס חיים תוקפת: "העיקר לכתוב דברים רעים ודוחים עלי בלי לבדוק אפילו"

הפובליציסט דב הלברטל פרסם פוסט תקיף בו טען שאיריס חיים "דורכת על דמו של בנה" בתגובה לדיווחים שבמערכת הפוליטית שוקלים לשריין לה מקום | חיים הגיבה לו בזעזוע והכחישה שקיבלה הצעה פוליטית כלשהי

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
איריס חיים
איריס חיים | צילום: אורן בן חקון פלאש 90
3
גלריה
דב הלברטל
דב הלברטל | צילום: חיים גולדברג פלאש 90

הלברטל הוסיף: "יש להניח ש(היא) תכננה מראש את כל דרכה לפוליטיקה ודורכת על דמו של בנה שציווה לה סלבריטאות עולם. על קבר בנה היא תכתוב 'כמה טוב שנרצחת'. איזה חסד עשה איתה החמאס".

בתגובה, פרסמה חיים פוסט בו הדגישה כי לא קיבלה כל הצעה להשתריין בליכוד והזדעזעה מהדברים של הלברטל: "למי שכתב עלי שאני זונה של השכול, דב הלברטל. את שמך שמעתי היום בפעם הראשונה. כנראה שלא מעניין ממש מה שיש לך להגיד. זונה כי מישהו כתב ששוריינתי לרשימת הליכוד? ואת זה אומר בן אדם ששם כיפה על הראש".

היא הוסיפה וכתבה: "אז לכל מי שהתלהב מהכתבה של איזה מישהי שכתבה ששוריינתי לרשימת הליכוד, צר לי לאכזב או לשמח. אף אחד לא פנה אלי לא מהליכוד ולא משום רשימה או מפלגה כלשהיא וגם אם יפנו התשובה תהיה שלילית. העיקר לכתוב דברים רעים ודוחים עלי בלי לבדוק אפילו. הזהרו משמועות .. יש הרבה כאלה".

יותם חיים ז''ל
יותם חיים ז''ל | צילום: באדיבות המשפחה

השופט הוסיף וכתב כי "אי לכך ולנוכח כל האמור לעיל, אני מאשר למבקשים, באופן עקרוני, לעשות שימוש בזרעו של יותם ככל שתוגש בקשה קונקרטית ביחס לזהות האישה שתסכים לשאת את העובר שיפורה מזרעו של יותם, אדרש לה". משפטים אלו סיכמו מאבק ארוך של הוריו של יותם, לעשות שימוש בזרעו כדי להביא לעולם ילדים שיהיו הנכדים שלהם.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
הליכוד
/
משפחות שכולות
/
חטופים
/
דב הלברטל
/
איריס חיים
/
7 באוקטובר
/
יותם חיים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף