תאונה חריגה בכביש 57 במעורבות שני אופנועים ורכב, גבר גבן 20 נהרג

רוכב אופנוע כבן 20 מצא את מותו בתאונת דרכים קטלנית שהתרחשה בכביש 57. בנוסף, גבר כבן 30 הובהל לבית החולים במצב קשה וישנו פצוע נוסף במצב קל

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
פראמדיקית מד"א אסיל אערידי על תאונת הדרכים בכביש 57 | צילום: מד"א

צוותי מד"א נוספים העניקו במקום טיפול רפואי ולאחר מכן פינו לבית החולים לנידאו בנתניה גבר כבן 30 במצב קשה, עם חבלה רב מערכתית ופצוע נוסף במצב קל לבית החולים מאיר בכפר סבא.

תאונת דרכים בכביש 57
תאונת דרכים בכביש 57 | צילום: תיעוד מבצעי מד''א

פראמדיקית במד"א, אסיל אערידי וחובשי רפואת חירום במד"א, אוריה ניר ויונתן ינקילביץ, סיפרו על האירוע הקשה: "כשהגענו למקום הבחנו בזירת תאונה קשה מאוד".


תאונת דרכים בכביש 57 | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

"אחד מרוכבי האופנוע שכב על הכביש עם חבלות קשות מאוד, ולצערנו אחרי בדיקות רפואית נאלצנו לקבוע את מותו. צוותי מד"א נוספים העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח לניאדו גבר כבן 30 במצב קשה, עם חבלה רב מערכתית, ופצוע נוסף במצב קל לבי"ח מאיר", הוסיפו.

תאונת דרכים בכביש 57
תאונת דרכים בכביש 57 | צילום: תיעוד מבצעי מד''א

במשטרת ישראל אמרו כי הם בוחני התנועה במרחב שרון פתחו בחקירת התאונה, שכתוצאה ממנה נסגרו לתנועה 3 נתיבים לכיוון מערב.

במקביל, דווח על הולך רכב כבן 27 שנפצע לפני זמן קצר לאחר שנפגע ממשאית בכביש 6 לצפון סמוך למחלף בית קמה. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים סורוקה בבאר שבע, במצב קשה, עם חבלה בראש ובגפיים. פצוע נוסף פונה במצב קל.

פראמדיקית במד"א איה ח'לילאה סיפרה: "כשהגענו למקום הולך הרגל שכב על הרצפה עם חבלות בראשו ובגפיו. הענקנו לו טיפול רפואי ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה ויציב והוא מעורפל הכרה, ופצועה נוספת במצב קל".

תגיות:
משטרת ישראל
/
מד"א
/
תאונת דרכים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף