תושב בוקעתא ננשך על ידי זאב בעת שעבד במטע התפוחים המשפחתי

מהנא שמס, בן 75 הצליח להבריח את הזאב. הוא פונה לבית החולים זיו בצפת, שם ישאר להשגחה לקבלת טיפול אנטיביוטי ומניעת זיהום הפצעים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מהנא שמס שהותקף ע"י זאב
מהנא שמס שהותקף ע"י זאב | צילום: באדיבות המרכז הרפואי זיו

שוב תקיפה של זאב ברמת הגולן: מהנא שמס, בן 75 מהכפר בוקעתא, הובא הבוקר (שישי) לחדר המיון במרכז הרפואי זיו בצפת לאחר שהותקף על ידי זאב בעת שעבד במטע התפוחים של המשפחה. הוא ננשך בידו ובפניו.

שמס מטופל במצב קל-בינוני עם חתכים ונשיכות בידו ובפניו. הוא חוסן נגד מחלת הכלבת וישאר להשגחה בבית החולים לקבלת טיפול אנטיביוטי ומניעת זיהום הפצעים. המקרה דווח ללשכת הבריאות בצפת.

בנו תייסיר, שהביא אותו אל המרכז הרפואי זיו, סיפר כי מידי יום בשעות הבוקר יוצא אביו להשקות את מטע התפוחים של המשפחה.

"הבוקר, בסביבות השעה 6:30, בעת שעסק בהשקיית המטע, הוא הותקף לפתע על ידי הזאב שנשך אותו תחילה בידו ולאחר מכן בפניו". שמס הצליח להיחלץ והבריח את הזאב, לאחר מכן נסע עם הטרקטור חזרה לביתו, משם פינה אותו בנו לבית החולים.

בחודש מאי נרשמו מספר מקרים של תקיפות של מטיילים על ידי זאבים ברמת הגולן. בין ששת המטיילים שננשכו ונפצעו באורח קל היה גם ילד בן תשע.

תגיות:
רמת הגולן
/
נשיכת זאב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף