משרד הבריאות: חשש לחיידקי ליסטריה במוצרי בשר של חברת שייקביץ

החיידיקים נמצאו בבדיקת מעבדה בחזה הודו מעושן, פסטרמה רומנית, בקר מעושן, נקניק סלאמי, נקניק הודו, ונקניק קוניאק באריזות ואקום של 200 ו-400 גרם. החברה פועלת להסרת המוצרים מהמדפים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

חשש לחיידק מסוכן במוצרי בשר של חברת שייקביץ, זאת בעקבות בדיקות מעבדה שנערכו על ידי שירות המזון מחוז מרכז במשרד הבריאות, שהעלו חשד להימצאות חיידק ליסטריה מונוציטוגנס בחזה הודו מעושן, פסטרמה רומנית, בקר מעושן, נקניק סלאמי, נקניק הודו, ונקניק קוניאק באריזות ואקום של 200 גרם ואריזות ואקום של 400 גרם מתאריך ייצור 16/02/16 עד תאריך ייצור 10/03/16 ותאריכי פג תוקף 16/04/16 עד תאריך 10/05/16.

חיידק ליסטריה מונוציטוגנס הוא חיידק שעלול לגרום להתפתחות מחלות באוכלוסיות בסיכון גבוה, כגון בעלי מערכת חיסון מוחלשת, וקשישים ולגרום לטענת משרד הבריאות גם להפלות בנשים הרות.

משרד הבריאות מציין בהודעה לציבור שהחברה המייצרת את המוצרים החשודים כמזוהמים בחיידק ליסטריה מונוציטוגנס פעלה מיידית לטיפול בבעיה

מתוך משנה זהירות, ומתוך אחריות ומחויבות לקהל לקוחותיה, פועלת חברת שייקביץ בצורה מיידית לאיסוף ולהסרת המוצרים הנ"ל מהמדפים.

צרכן שברשותו מוצרים מתאריכים אלו, מתבקש לא לצרוך את המוצר, ולפנות למשרדי החברה בטלפון 03-9606663 או לת.ד. 143 כפר חב"ד לצורך החזרת המוצרים וקבלת אחרים תמורתם. חברת שייקביץ עושה כמיטב יכולתה להימנע מתקלות מסוג זה, ומתנצלת בפני קהל לקוחותיה.

תגיות:
בשר
/
משרד הבריאות
/
חיידקים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף