הוארך מעצרו של נהג המשאית שגרם לתאונה בה נהרגו פעוטה ושתי נשים

נציג המשטרה טען בדיון שלחשוד לא פחות מ-102 הרשאות תעבורה קודמות. פרקליטו הגיב לסרטון תיעוד האירוע בו חצה את הצומת באור אדום: "לא יודע מה מקור הסרטון"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
תיעוד התאונה הקטלנית בכביש 4, ליד פורדיס | צילום:

נציג המשטרה בדיון טען כי לדיאב 102 הרשעות קודמות בתעבורה וכי הוא נכנס לצומת 12 שניות אחרי שהרמזור הפך לאדום. במקביל פרקליטו של החשוד, מוחמד סבחיאת, טען כי מרבית העבירות שבגינן הורשע מרשו הינן טכניות. "מדובר בעבירות של פנס לקוי, כשל באבזור וכיוצא באלה אולם למרשי אין כל מעורבות בתאונות קטלניות", אמר. עוד הוא הוסיף: "אני לא מבין את המשטרה שטוענת פעם לצריכת סמים ופעם טוענת שהוא היה עייף. מרשי אישר כבר בחקירה שהוא נטל תרופות לפני שעלה להגה".

כשנשאל הפרקליט על-ידי "מעריב אונליין" על סרטון התיעוד בו נראה נהג המשאית חוצה את הצומת באור אדום, פקפק במהימנותו ואמר כי צפה בו אך זהו לא סרטון שהופץ על-ידי המשטרה. "אין לי מושג מה מקורו, לא ניתן לזהות בו את מספר המשאית. כשאקבל סרטון מהמשטרה אוכל להתייחס בהתאם".

תגיות:
תאונת דרכים
/
הקטל בכבישים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף