לוסי אהריש נגד הצל: "על איזה ימין מדובר? זה שחושב שבגין זה רחוב?"

התפקדותו של הראפר למפלגת הליכוד גרמה לאשת התקשורת להטיח בו ביקורת חריפה. אליאסי לא נשאר חייב: "לקרוא לרבע מיליון אנשים בשמות גנאי זה לא חכם"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לוסי אהריש
לוסי אהריש | צילום: אמיר מאירי
2
גלריה

התגובה של הצל לא איחרה לבוא. הראפר פרסם פוסט בפייסבוק בו יצא נגד דבריה. "לוסי, את המתקפה שתקבלי בעקבות המונולוג השקרי, המסית והגזעני שמבוסס על שקרים שהפצת, את יכולה להאשים רק את עצמך, כי לקרוא לרבע מיליון אנשים בשמות גנאי זה לא לעניין ולא חכם", כתב הצל.

הצל בכנסת. צילום: אריק בנדר
הצל בכנסת. צילום: אריק בנדר | הצל בכנסת. צילום: אריק בנדר

הצל לא נשאר חייב ועקץ את אהריש: "אבל אני אגיד לך מה אני חושב עלייך, אני גאה בך! מבחינתי את ניצוץ של תקווה בתחתית הייאוש, לא פעם ריגשת אותי ושיתפתי את דברייך, אני לא כועס על מה שאמרת, כי זה לא באשמתך, אני יודע שזה נשמע מתנשא אבל אני מבין שאת מוקפת באנשים צבועים כל היום שזה דבק בך, את מוקפת כתבים שמרוב שהם שיקרו לעצמם הם מאמינים לשקר וישבעו בחיי ילדם שזה נכון וגם את נפלת לבור".

תגיות:
הצל
/
לוסי אהריש
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף