הרצח בפ"ת: "האחים לא הסתדרו, היו ביניהם ויכוחים ותקריות"

מעדויות המשפחה עולה כי בין הקורבן והחשוד במעשה היו יחסים רעועים: "האחד גר אצל אמא, השני אצל האבא". עם זאת, במשטרה לא ברור האם אכן הייתה כוונה לרצח

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
דקירה בפתח תקווה
דקירה בפתח תקווה | צילום: אלון חכמון
2
גלריה

החשוד בדקירה סיפר לחוקרים כי נסע ברכבו וטען כי עצר אותו בצד הדרך, אז גם פגש את אחיו. הוא ציין כי התפתחה ביניהם שיחה שגלשה להתקוטטות, ובשלב מסוים הוא דקר אותו ברגלו. ככל הנראה, האח נפגע בעורק הראשי ואובדן הדם הרב גרם למותו של הקורבן. יש לציין כי במשטרה מעריכים כי למרות האירוע החמור, לא ברור עדיין בשלב זה אם אכן הייתה כוונה לרצח, והחקירה עדיין בעיצומה.

זירת הרצח, אתמול. צילום: תיעוד מבצעי מד"א
זירת הרצח, אתמול. צילום: תיעוד מבצעי מד"א | זירת הרצח בפ"ת. צילום: תיעוד מבצעי מד"א

כאמור, אמש אותר אחד האחים כשהוא דקור אנושות בפלג גופו התחתון ברחוב בעל השם טוב בעיר. החובשים והפרמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה העניקו לפצוע טיפול רפואי וביצעו בו פעולות החייאה, הוא הועבר לקבלת טיפול רפואי בבילינסון ושם נקבע מותו.

המשטרה החלה כבר אתמול בחקירת האירוע, במהלכו הנדקר רכב על אופניו כשלפתע הגיח החשוד במעשה ברכב, עצר בסמוך אל אחיו ודקר אותו בגפיים. שכנים מהבניין הסמוך סיפרו על האירוע: "יצאנו למרפסת וראינו בחור ששרוע על המדרכה, לצידו אופניו והוא מוטל בתוך שלולית דם". אישה נוספת שהייתה בסמוך רשמה את מספר הרכב שנמלט מהזירה והיא בעצם סייעה לאתר את הדוקר, אשר ברשותו נמצא אולר מגואל בדם.

חובש רפואת חירום במד"א כונן על אופנוע-מד"א דן רוזן שהגיע למקום, סיפר: "על המדרכה סמוך לכביש שכב גבר כבן 35 כשהוא סובל מפצעי דקירה בפלג גופו התחתון, התחלתי מיד להעניק לו טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים וחבישות ובסיוע צוותי מד"א הנוספים שהגיעו למקום ביצענו בו פעולות החייאה כשצוות ניידת טיפול נמרץ של מד"א המשיך בפעולות החייאה מתקדמות ופינת אותו לבי"ח בלינסון תוך כדי ביצוע פעולות החייאה כשמצבו מוגדר אנוש, לאחר מכן נקבע מותו".

תגיות:
רצח בפתח תקווה
/
אדם חשוד ברצח אחיו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף