"לא הספיק למכור את האופנוע": חבריהם של ההרוגים בתאונת הדרכים נפרדים

השניים, בני 19 ו-22 נסעו למסיבת יום הולדת של אחד מהם ועפו מהגשר יחד עם האופנוע עליו רכבו יחדיו לאחר שפגעו ברכב. הם היו במצב קשה ואנוש ומותם נקבע בבית החולים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

פרמדיק מד"א, אמג'ד מוברשם, שטיפל בפצועים סיפר: "כשהגענו עם הניידת טיפול נמרץ לכביש 4 ראינו את שני רוכבי האופנוע שוכבים על הכביש מחוסרי הכרה כשהם סובלים מפציעות קשות. אזרחים נסערים שהיו במקום סיפרו לנו שהם נפלו מהגשר. הענקנו להם טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותם במהירות לבי"ח תל השומר הסמוך כשפצוע אחד במצב קשה מאוד והשני אנוש".

חבריהם הספידו אותם בפוסטים מרגשים בפייסבוק עת נודע על מותם. "שומע רגע אחי, זוכר לפני שבוע שישבנו ושאלת אותי כמה זמן נשאר לך לשירות? אז עניתי לך 10 חודש אני בחוץ, יא צעיר. לך יש עוד הרבה זמן. אז זהו שלא אחי, ניצחת אותי במלחמת הפז"מ הזאת. אתה השתחררת ראשון, השתחררת לגמרי מהכל. אתה כבר לא חייב שום דבר לאף אחד בעולם הזה, הרע הזה, והלא פייר הזה. אני אוהב אותך, אתה מלך העולם. אני בכלל לא מוכן למחשבה הזאת שלא נשב יותר יחד, לא נרכב יחד, לא נצא יחד, כלום. הכל נעצר בבום כזה כמו ברקס ב-200 קמ"ש. בן אדם זהב עם לב זהב, חבר אמיתי לחיים, כזה שאומר הכל בפנים ולא מסתיר כלום. אני לא מאמין שאני אשכרה מספיד אותך עכשיו ואתה כולה בן פאקינג 19. שמור עלי מלמעלה אח שלי, גבר על, צעיר לנצח. אוהב אותך עד אינסוף, יוסי מזרחי".

תגיות:
תאונת דרכים
/
אופנוע
/
אופנועים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף