מוזס לנתניהו: "אם יהיה חוק - אעשה כל שביכולתי שתהיה פה כל זמן שתרצה"

בחדשות 2 נחשף קטע מהשיחות המרובות שהתקיימו בין מו"ל "ידיעות אחרונות" לראש הממשלה, אהוד ברק צייץ: נחשפה המאפייה, לא ניתן לתמנונים לחנוק את המדינה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בנימין נתניהו, נוני מוזס
בנימין נתניהו, נוני מוזס | צילום: פלאש 90

כמו כן נחשף על ידי בן כספית, כי ההקלטה של השניים שהביאה לפתיחת החקירה נמצאה במהלך חקירתו של ראש הסגל לשעבר של נתניהו, ארי הרו, החשוד גם הוא בעבירות של מרמה. במהלך החקירה בעניינו של הארו, תפסו השטרים חומרים רבים בביתו, בהם מסמכים, מחשבים וטלפונים ניידים, אז נתקלו גם בתיעוד השיחות בין נתניהו למוזס. במהלך חקירתו של הארו נטען כי בוצעו ניסיונות לגרום לו להפוך לעד מדינה, אך הוא סירב.

ראש הממשלה לשעבר, אהוד ברק, הגיב לחשיפת ההקלטות וקרא לנתניהו להתפטר. "המאפיה נחשפה. אם לנתניהו היתה טיפת כבוד לעם ישראל הוא היה מתפטר הערב. לא ניתן לתמנונים לחנוק לנו את המדינה".

עורכות הדין נוית נגב ואיריס ניב סבאג, המייצגות את ארנון (נוני) מוזס מסרו: "אנו מנועים מלהגיב מטעמי החקירה, ולפיכך לא נתייחס לפרסומים שונים, שהיו ושיהיו. אנו מציעים להמתין לסיום החקירה, אז תתבהר התמונה המלאה. מובן, כי אין לפרש תגובה זו כאישור למה שפורסם עד כה".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
נוני מוזס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף