בוקי נאה נחקר במשטרה בנוגע לפיצוץ מכוניתה של מרגלית צנעני

עיתונאי הפלילים פרסם פוסט בפייסבוק שם סיפר כי הגיע למשטרה והבהיר: "לפני שתשמעו שאני רוצח סדרתי - לא נתתי שמות"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

עיתונאי הפלילים, בוקי נאה, היה אחד מהאנשים שהגיעו לחקירה במשטרת ישראל בכל הקשור לפרשת הפיצוץ במכוניתה של הזמרת מרגלית צנעני. נאה, אשר הגיע למשטרה, מסר את עדותו בשעות הצהריים (ראשון) ולאחר מכן המשיך לדרכו, כשהוא מציין כי הוא נחקר רק על דברים הקשורים בעבר בתכניות הרדיו שלו ולא מעבר.

בפוסט בפייסבוק פרסם נאה כי "נחקרתי עכשיו במשטרה. בתיק פיצוץ מכוניתה של מרגול צנעני. אני לא חשוד. אני רק עד. לפני שתקראו את זה במקום אחר עם כל מיני ספקולציות שאני רוצח סידרתי ופדופיל ותחשבו שאני פושע, אני מספר את זה כאן. העדתי על הפסיכים שהיו מתקשרים אלי לבקש שאשמיע זמרים כאלה ואחרים בתוכנית הפלילים שלי ברדיו. ו"עשה טובה אחי נפנק אותך" ו"שלא תעשה טעות". לא אמרתי שמות".

כזכור, לפני כשבועיים סביבות השעה 15:00, אירע פיצוץ ברכב חונה ברחוב העלייה השנייה בעיר. לאחר בדיקה התברר כי לא היו נפגעים, וחבלן משטרה שהגיע לזירה כדי לברר את הגורם לפיצוץ, סבר תחילה כי מדובר באירוע של תקלה מכנית. מספר דקות לאחר מכן חזרה בה המשטרה, פסלה אפשרות לאירוע חבלני והודיעה כי מדובר באירוע פלילי. חוקרי המשטרה פתחו בחקירה לבירור נסיבות האירוע והזמרת נלקחה למסירת עדות ותלונה.

תגיות:
בוקי נאה
/
מרגול
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף