קנאביס בילקוט: חשד - נערים משוהם הפיצו ומכרו סמים בבית הספר

20 תלמידים נחקרו בחשד לעישון ושימוש בחומרים אסורים. כתב אישום הוגש נגד החשוד המרכזי בגין סחר והפצה ובהמשך צפויים מעצרים נוספים

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
עישון קנאביס
עישון קנאביס | צילום: תומר נויברג, פלאש 90
2
גלריה

עם זאת, במשטרה סבורים כי על פי החקירה ולאור העדויות שניגבו במהלך החודשיים האחרונים, מדובר בפרשה בהיקף נרחב הרבה יותר ולא מין הנמנע כי ייעצרו מעורבים נוספים.

חצר בית ספר, למצולמים אין קשר לכתבה. צילום: נתי שוחט, פלאש 90
חצר בית ספר, למצולמים אין קשר לכתבה. צילום: נתי שוחט, פלאש 90 | חצר בית ספר, למצולמים אין קשר לכתבה. צילום: נתי שוחט, פלאש 90

עוד עלה כי בבדיקת מכשירי הטלפון הניידים של חלק מהחשודים אותרו תרשומות ברשת הוואטסאפ, שהעידו על עסקאות שבוצעו והזמנות של סמים ממספר מעורבים. כמו כן, החקירה העלתה כי אחד התלמידים שהוגדר על ידי הנערים כספק הסמים המרכזי, הביא עימו את הסמים מסוג קנאביס וחשיש בתוך ילקוט בית הספר וזאת כדי לא לעורר חשד לכאורה בקרב המורים.

תגיות:
קנאביס
/
סחר בסמים
/
שוהם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף