בוקי נאה: "אם רוזנשטיין היה פוגש את אברג'יל הוא היה נותן לו נשיקה בראש"

זאב רוזנשטיין הגיע להעיד בביהמ"ש על ניסיונות החיסול שמיוחסים לארגונו של יצחק אברג'יל. בוקי נאה שוחח עם גבי גזית ב- 103FM על הנושא: "הוא לא העיד כי יש כבוד בעולם התחתון, הוא היה יוצא מהכלא בתור סמרטוט

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
זאב רוזנשטיין
זאב רוזנשטיין | צילום: יוסי זליגר, פלאש 90
2
גלריה
יצחק אברג'יל בבית המשפט, היום. צילום: אבשלום ששוני
יצחק אברג'יל בבית המשפט, היום. צילום: אבשלום ששוני | יצחק אברג'יל בבית המשפט, היום. צילום: אבשלום ששוני

גזית אמר בציניות כי רוזנשטיין הוא איש של עקרונות, בוקי בתגובה: "נכון, כל חייו דפוקים, הוא יושב בכלא 12 שנים מתוך ה - 17 שאמור לשבת. כשהוא ישן בלילה באים אליו בחלומות אנשים שנרצחו בגלל סיפורים של עדי מדינה. אבל כל אחד בוחר את החיים שלו".

על הדור הבא של העולם התחתון: "הפשע לא משתלם. בדור הבא כל אחד שמכניסים לבית הסוהר, קמים כמה אחרים. כל אחד רוצה להיות גיבור, להיות חשוב ולנסוע במכונית שחורה גדולה עם ארבעה שומרי ראש. אנחנו חיים בעולם שיש הרבה מאד אנשים שרוצים להיות פושעים גדולים. מה ההבדל בין האחרים לבין אברג'יל ורוזנשטיין? על שניהם שומרים כבר שנים בכלא. אף אחד לא יכול להרוג אותם. אברג'יל הגיע לגיל 65, כיום כולם מתים בגיל 23 ואחרי שבועיים שוכחים מי הם".

תגיות:
בוקי נאה
/
זאב רוזנשטיין
/
יצחק אברג'יל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף