"הבן שלי היה מתנחל ונהרג כדי שהוא יוכל להמשיך להיות עיתונאי"

השרה שקד צייצה בחשבון הטוויטר שלה הודעת סמס שקיבלה מאמו של רס"ן בניה ריין שנהרג במלחמת לבנון השנייה: "הוא התנדב למלחמה בשביל להציל את תושבי הגליל"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סרן בנייה ריין ז''ל
סרן בנייה ריין ז''ל | צילום: גרי אברמוביץ, רפרודוקציה

שר הביטחון ויו״ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, התייחס בדף הפייסבוק שלו לסערת המאמר בעיתון הארץ וכתב: "אני קורא לכל אזרחי ישראל להפסיק לרכוש ולהפסיק לקרוא את עיתון הארץ באופן מיידי. עיתון הארץ הפך כבר מזמן לפלטפורמה הנותנת ביטוי נרחב לעמדותיהם של שונאי ישראל, אך פרסום מאמרו של יוסי קליין, עיתונאי מתוסכל וחסר-חשיבות שנכשל גם כעורך, חצה את כל הקווים האדומים".

הוא הוסיף כי "קליין משתלח בבוטות ומסית נגד הציבור הדתי-לאומי, ציבור נהדר ומשובח שתורם לחוסנה ולביטחונה של מדינת ישראל יותר ממה שקליין וחבריו בהארץ יתרמו אי-פעם. העובדה שמערכת הארץ החליטה לפרסם את המאמר מוכיחה כי העיתון איבד כל כיוון וכי שנאתם העצמית של אנשי הארץ כלפי כל-דבר ישראלי ויהודי העבירה אותם על דעתם לחלוטין".

תגיות:
אביגדור ליברמן
/
איילת שקד
/
רס"ן בניה ריין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף