שלושה מבני משפחתה של הנערה מרמלה נעצרו בחשד למעורבות ברציחתה

קרוביה של הנריית קרא בת ה-17, החשודים בכך שלקחו חלק בגרימת מותה, נלקחו לחקירת משטרה בנושא. החשד כי המניע הוא על רקע קשר רומנטי עם גבר מוסלמי

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
הנריית קרא וזירת הרצח
הנריית קרא וזירת הרצח | צילום: מד"א
2
גלריה

על פי הדיווח בחדשות 10 אמה של הנרייט חזרה מהעבודה ומצאה אותה שרויה על הרצפה דקורה בכל חלקי גופה. המניע לדעת המשטרה הוא שהנרייט הלכה עם גבר מוסלמי ורצתה איתו קשר רומנטי כאשר היא עצמה נוצרייה.

ניידת מד"א בזירת האירוע שבו נמצאה גופתה של קרא. צילום: דוברות מד"א
ניידת מד"א בזירת האירוע שבו נמצאה גופתה של קרא. צילום: דוברות מד"א | ניידת מד"א בזירת האירוע שבו נמצאה גופתה של קרא. צילום: דוברות מד"א

האם הייתה זו שסיפרה לחוקרי המשטרה על מציאת גופתה של הצעירה, כשעליה סימני דקירה. עם קבלת התלונה הגיעו לדירה, שברחוב שפיק עדס בעיר, כוחות משטרה וצוותים של מד"א, אשר והתחילו בפעולות בניסיון להציל את חייה עד לקביעת מותה.

פראמדיק מד"א יוסף איסמעיל, שנכח בזירה, סיפר כי "כשהגענו למקום נכנסו לבית שם ראינו צעירה כבת 18 כשהיא מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם סימני אלימות בפלג גופה העליון. ביצענו בדיקות רפואיות, אך היא הייתה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותה במקום".

תגיות:
רמלה
/
חשד לרצח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף