אביה של הדס מלכא במסר מיוחד: "ילדה שלנו, הטבעת חותם לדורות"

דוד מלכא סיפר בהודעה לתקשורת על בתו הלוחמת שנרצחה בפיגוע בשער שכם: "הערצנו אותך על מי שאת, עד שמחבל שפל ונתעב לקח אותך מאיתנו"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

דוד מלכא אביה של הדס, לוחמת מג"ב שנרצחה בפיגוע בשער שכם בירושלים, ספד היום (ראשון) לביתו בהודעה שהוציא לתקשורת. "אסון כבד נפל עלינו, זכינו לגדל ילדה מדהימה במשך 23 שנים. הדסי, גדלת בבית של ערכים, אהבה שלום ואחווה. הערצנו אותך על מי שאת, על ההישגיות שלך, על טוב הלב, הסובלנות, כושר המנהיגות ושמחת החיים שכל כך אפיינו אותך עד שמחבל שפל ונתעב רצח אותך ולקח אותך מאיתנו", אמר מלכא.

אביה של הדס דיבר על נדיבותה של בתו. "יש אנשים שהטביעו חותם בעם היהודי, מרביתם עשו זאת בשנות חיים ארוכות והדס שלנו, כל כך צעירה, ילדה שלנו, הטבעת חותם לדורות. חותם של אהבת העם והמדינה עם מסירות נפש וגבורה גדולה".

תגיות:
פיגוע בירושלים
/
הדס מלכא
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף