הרצוג: נתניהו והבן שלו עבדו אישית על קמפיין הדראג

יו"ר האופוזיציה טען כי "רה"מ לא בוחל בשום דרך להישאר בשלטון". זאת, על רקע תמונה שמימן הליכוד לקראת הבחירות ב־2015 בה נראה הרצוג מאופר בכבדות ובתסרוקת נשית

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין
2
גלריה

הרצוג הבהיר כי הקמפיין המדובר מהווה חלק נוסף במה שהוא מכנה "שיח של שנאה". לדבריו "פעם זה שופטים, פעם זה אקדמאים, שמאלנים, קיבוצניקים, עובדי מדינה, כל פעם משהו אחר".

יו"ר האופוזיציה הדגיש כי הקמפיין לא מערער אותו, אני בא מעמדה של עוצמה וחוזק, צריך לשלב ידיים כל הגורמים הפוליטיים המרכזיים. נתניהו לא בוחל בשום דרך להישאר בשלטון, אם זה הערבים נוהרים לקפלי או נגד שר הביטחון. אנחנו נחליף אותו. בסוף אנחנו ננצח, זה לא יעזור".

"ידע על הכל". נתניהו. צילום: מרק ישראל סלם
"ידע על הכל". נתניהו. צילום: מרק ישראל סלם

אני כבר הוכחתי שאני לא פראייר, אני שומר על קודים מסוימים, לא הייתי מוכן לרדת לבקבוקי שתייה ולסיגרים", אמר ברמיזה על הטענות כי נתניהו ואשתו קיבלו מתנות יקרות ערך מאנשי עסקים.

את הדברים אמר הרצוג לאחר שאתמול דווח בערוץ 2 כי הליכוד מימן לפני כשנתיים, במהלך תעמולת הבחירות לכנסת ומכספי תעמולת הבחירות, תמונות פוטושופ אנונימיות שהופצו באינטרנט ובהן הוצג יו"ר המחנה הציוני יצחק הרצוג כדמות דראג. זאת, במטרה להפכו ללעג בעיני הבוחרים.

בתמונה נראה הרצוג מאופר בכבדות ובתסרוקת נשית. הכיתוב על התמונה היה "מהפך". בדיווח אמש נמסר כי הליכוד הגיש את הפרסום למשרד מבקר המדינה, תוך שהוא נוטל עליו אחריות ואף רושם את ההוצאה עליו כהוצאה מוכרת לצורך תעמולת הבחירות.

מראש מטה ההסברה של הליכוד בבחירות ניר חפץ נמסר בתגובה: "החומרים הללו לא הגיעו אלי מעולם, וממילא גם לא לראש הממשלה. לו הגיעו כאלה, לא אני ובוודאי לא ראש הממשלה, היינו מאשרים אותם. אם חומרים כאלה הופקו, יש להניח שהם נגנזו בדרג נמוך יותר ומעולם לא אושרו לפרסום, כמו רעיונות רבים אחרים שהעלו אנשי פרסום במהלך הקמפיין ונגנזו. ראש הממשלה נתניהו מתנגד עקרונית מכל וכל לקמפיין מסוג זה".

תגיות:
הליכוד
/
יצחק הרצוג
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף