תלמידי תדמור סיימו שנה עם דוכני מזון ותעודת שף

בלי לימוזינות ושמלות נשף, אבל עם הרבה כבוד ושמחה, ערכו בוגרי התיכון הקולינרי בהרצליה טקס סיום שכלל שוק אוכל וארוחת מלכים להורים ולמורים. "זאת אהבה, זה חלק ממני"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
טקס סיום בתיכון תדמור
טקס סיום בתיכון תדמור | צילום: דניאל ז'קונט

בימים אלה מסיימים תלמידי התיכון את בחינות הבגרות ומתכוננים למסיבות הסיום. אלא שבוגרי התיכון הקולינרי תדמור שבהרצליה, שגם במהלך השנה יוצא דופן במגמת הבישול שלו לצד הלימודים העיוניים הרגילים, במקום לציין את מסיבת הסיום בנשף מהודר עם לימוזינות - ערכו שוק אוכל, שבו הם בישלו להורים ולמורים.

אוריאן מיסן, תלמידת כיתה י"ב בבית הספר, מספרת בהתרגשות לפני המסיבה כי "בכל שנה השפים שלנו מחליטים על קונספט ומגבשים עם התלמידים את הבחירה. כך הגיע הרעיון להקים דוכני אוכל רחוב יחד עם קבלת התעודות". מיסן באה ממשפחה של בשלנים ואופים. "אמא שלי היא שף קונדיטורית ואבא שלי שף פרטי, אז זה התגלגל ככה שהתחברתי לתחום והתאהבתי. זו מין אהבה לא מוסברת, זה חלק ממני", היא אומרת.

טלין גרגיר, שתסיים גם היא השנה את בית הספר, מספרת כי הגיעה למקום לאחר שבילדותה הבינה שהיא אוהבת לבשל. "זה בית ספר שמלמד גם בישול וגם מקצועות רגילים. במערכת החינוך הרגילה לא הסתדרתי. הבנתי שאני יכולה לשלב את הלימודים עם הבישול ואני מאוד מרוצה מהבחירה כי אני מרגישה שמימשתי את הפוטנציאל".

תגיות:
בתי ספר מקצועיים
/
תיכון תדמור
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף