מחאת הנכים באיילון: "המדינה הזאת מבינה רק כוח"

החסימות בכביש 20 נמשכות באופן חלקי. פעילה במאבק ל-103FM על הפקקים שנוצרו: "גם במלחמה יש פצועים וגם חפים מפשע, רוב הנהגים תומכים ומעודדים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הנכים חוסמים את כביש 20
הנכים חוסמים את כביש 20 | צילום: אבשלום ששוני

"ההזדהות מעולם לא עזרה לנכים, כבר 15 שנה לא הוסיפו להם לקצבה. הגענו לכל מקום, לראש הממשלה, עשינו הכל. המדינה הזאת מבינה רק כוח. אני יכולה להגיד לך שאזרח שנתקע בפקקים, אז במלחמה יש פצועים וגם חפים מפשע. זה לא נעים להגיד לאנשים שהם לא עוברים את הכביש, אבל הנכים עושים את זה כבר 15 שנים. יש המון תגובות טובות, ויש קצת פחות. רוב הנהגים תומכים, מעודדים, הם עוצרים ומזדהים".

ניצב הוסיפה כי "ביטן אמר שהמאבק לא יצליח, אנחנו דורשים שוויון בין כולם, קבעו ש-5300 שקלים זה שכר המינימום במדינה, אז צריך לעמוד בו. הם מרגישים כמו ג'וקים על הקיר, לאף אחד לא איכפת. בחודש או חודשיים עליהם, פתאום הוועדות לא מעניינות אף אחד".

תגיות:
חסימות כבישים
/
מחאת הנכים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף