עורך קול ישראל לשעבר, יורי וסרמן, נמצא ללא רוח חיים בדירתו

צוות כבאות והצלה נאלץ לפרוץ את דלת ביתו הנעולה, לאחר שהוזמן על ידי השכנים שהתלוננו על הריח העולה מהדירה: "הכיר היטב את המדיה והיה ידען ורחב אופקים"

משה כהן צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

העיתונאי ועורך החדשות בקול ישראל, יורי וסרמן (73) נמצא ללא רוח חיים בדירתו בירושלים. גופתו של וסרמן נמצאה במצב של ריקבון מתקדם וההערכה הראשונית היא שהייתה מוטלת בדירתו כמה ימים. בעקבות ריחות שבקעו מהדירה הזעיקו שכנים את המשטרה. למקום גם הוחש צוות כבאות והצלה, שנאלץ לפרוץ את הדלת הנעולה ואז התגלה המראה הקשה, כאשר גופתו של וסרמן הייתה מוטלת בדירה.

וסרמן, יליד רוסיה, עלה בשנות ה-70' לישראל. הוא נחשב לחלק מדור הנפילים של עורכי מהדורות החדשות לדורותיהם בקול ישראל, עד לפרישתו לפני 15 שנים.

"יורי היה עורך מדור אחר, קלאסה אחרת, מדויק, מצוחצח תמיד, מאוד משכיל ומאוד ידען", סיפרה בעצב הכתבת הצבאית הוותיקה כרמלה מנשה."יורי התייחס לכל ידיעה ולכל מילה בחרדה קודש, הכיר היטב את המדיה והיה ידען ורחב אופקים", סיפרה עוד מנשה. "כאב לי לשמוע שככה הוא סיים את חייו. יורי תמיד ייזכר כאחד מהעורכים המובילים בקול ישראל, חלק מעולם הולך ונעלם".

תגיות:
קול ישראל
/
רדיו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף