מנהל תחום המלגות במפעל הפיס: "החינוך - השקעה בעתידנו"

ארז גרניט השתתף בטקס סיום מחזור סטודנטים לרפואה הפעילים בתוכנית "בוחרים גליל". לדבריו, "החינוך נותן הזדמנות שווה, שמחים להיות שותפים במיזם המלגות בצפת"

משה כהן צילום: מעריב אונליין
פרופ' טור-כספא, משעל וד"ר סלמאן זרקא
פרופ' טור-כספא, משעל וד"ר סלמאן זרקא | צילום: ענת קובי

בניסיון להגביר את מעורבותם החברתית של הסטודנטים בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת בר אילן בצפת ולהכשיר את הקרקע להשארתם בתום לימודיהם בצפון הארץ, יזם המשרד לפיתוח הנגב והגליל, בשיתוף מפעל הפיס והסוכנות היהודית, את פרויקט "בוחרים גליל". במסגרת הפרויקט הסטודנטים לרפואה מקבלים מלגות כספיות ומעניקים שעות תרומה לקהילה במיזמים חברתיים.

המיזמים כוללים מגוון של תחומים, ובהם הפעלת חנות יד שנייה לנזקקים בטבריה, שעות פעילות עם נוער בסיכון בעכו, פעילויות העשרה וסיוע לקשישים במחלקות גריאטריות והשתלבות במרכזים הרפואיים בצפת ובנהריה ובבית החולים פוריה בטבריה. "הפרויקט מבטא את החזון שלנו להשארת הבוגרים להתמחות בצפון הארץ", ציין דיקן הפקולטה לרפואה בצפת פרופ' רן טור־כספא".

מנכ"ל המשרד לפיתוח הנגב והגליל אריאל משעל ציין שתוכנית "בוחרים גליל" היא ספינת דגל של המשרד. משעל ציין עוד כי הסטודנטים לרפואה מתגוררים באזור ומחזקים את העיר צפת והפעילות הקהילתית בגליל.

תגיות:
מפעל הפיס
/
סטודנטים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף