גיבורים קטנים: שרה נתניהו ונועה קירל בילו עם ילדים חולי סרטן ב"פארק הלגו"

רעיית ראש הממשלה וכוכבת הילדים הגיעו לפארק השעשועים יחד עם ילדים החולים במחלה הקשה ועם ילדי עוטף עזה, ליום בו הם יכלו לשים את הקשיים בצד למעט זמן

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שרה נתניהו ונועה קירל
שרה נתניהו ונועה קירל | צילום: קובי גדעון, לע"מ

שרה נתניהו, רעיית ראש הממשלה, נפגשה היום (ראשון) עם ילדים המתגוררים באזור עוטף עזה, ועם ילדים המתמודדים עם מחלת הסרטן בפארק הלגו בחולון. במהלך הביקור, הגברת נתניהו שוחחה עם הילדים והסתובבה עמם בין דוכני המשחקים במקום. בנוסף לנתניהו, זכו הילדים לפגוש גם את הזמרת נועה קירל והמגישה סנדרה רינגלר, שבאו לשמוח עם הילדים ולשמח אותם.

במהלך הביקור העניקה הגב' נתניהו תעודת הוקרה לרס"ן מאור כהן, המכונה "איש הלגו", לאות התנדבותו מזה שבע שנים בהעברת סדנאות לגו לילדים המתמודדים עם מחלת הסרטן או לילדים שהורה שלהם מתמודד עם המחלה בבתי חולים בארץ, ואמרה: "אני שמחה להיות כאן עם הילדים החמודים מעוטף עזה ועם הילדים שמתמודדים בכזאת גבורה עם מחלת הסרטן. אני שמחה שיש להם כמה שעות נהדרות במקום המתוק הזה".

תגיות:
סרטן
/
שרה נתניהו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף