על פי ההערכות, צריכת הדגים הממוצעת לנפש בישראל עומדת על כ־12 ק"ג לנפש בשנה, כשבמערב אירופה היא עומדת על כ־20 ק"ג לנפש בשנה, ביוון ובאיטליה על כ־35 ק"ג לנפש בשנה וביפן היא מגיעה ל־65 ק"ג לנפש בשנה.
על פי ההערכות, צריכת הדגים הממוצעת לנפש בישראל עומדת על כ־12 ק"ג לנפש בשנה, כשבמערב אירופה היא עומדת על כ־20 ק"ג לנפש בשנה, ביוון ובאיטליה על כ־35 ק"ג לנפש בשנה וביפן היא מגיעה ל־65 ק"ג לנפש בשנה.