מירית הררי בסרטון פרידה שצולם מראש: "קיבלתי הזדמנות להוציא את הטוב שבי"

בסרטון שצולם ביולי 2019 ופורסם לבקשתה רק לאחר מותה, נפרדת הררי ממכריה עם מסרים אופטימיים ("לא לפחד") ומודה על השנה הקשה, אך גם היפה, לדבריה, בחייה: "זכיתי ליהנות"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין
2
גלריה

בסרטון היא פותחת במילותיה: "אם אתם רואים את הווידיאו הזה אז כנראה שאנחנו כבר ביום שאחרי, אז כנראה שהפור נפל". הררי, שנפטרה בחודש שעבר בגיל 52, נלחמה בסרטן במשך שנתיים עד שהחליטה "ללכת הביתה אל החופש". בסרטון שעלה היא מספרת על השנה היפה בחייה, לצד הסרטן והקשיים הנעוצים בו, אך סיפרה כי "בשנה הזאת קיבלתי את ההזדמנות להוציא את הטוב שבי וקיבלתי משמעות. לא ידעתי לכמה זמן, אבל המשמעות שקיבלתי בשנה הזאת, לא זכיתי לה ב-51 השנים שקדמו לה, וזה מבחינתי הדבר הנפלא ביותר".

walla video test11 | צילום:

"אני באמונה שלמה שאנחנו יוצרים את המחלה, עם הלחצים והכעסים והתסכול ואנחנו גם יכולים להבריא את עצמנו. אז אני זכיתי להינות, ואני מאחלת לכולם המון המון בריאות והמון אהבת חינם, הכי הכי חשוב", שיתפה הררי.

מירית הררי הובאה למנוחות בליווי המשפחה
מירית הררי הובאה למנוחות בליווי המשפחה | צילום: אבשלום ששוני
תגיות:
דידי הררי
/
מירית הררי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף