דוד אוחיון בן ה-9 נדרס למוות באשקלון ע"י משאית עת שרכב על אופניו​, הנהג עוכב לחקירה

הילד נהרג במקום מפגיעת המשאית ברחוב זבולון בעיר. הנהג נמלט מהזירה, אך כעבור שעה קלה שב אליה ועוכב לחקירה

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
דוד אוחיון בן ה-9 שנדרס למוות באשקלון
דוד אוחיון בן ה-9 שנדרס למוות באשקלון | צילום: באדיבות המשפחה

מהחקירה הראשונית עלה כי הנהג פגע בילד, תושב העיר ופצע אותו קשה. צוות מד"א שהגיע למקום ניסה לבצע מספר פעולות החייאה אך נאלץ לקבוע את מותו. נהג המשאית נעלם מהמקום ובמשטרה פתחו בסריקות נרחבות אחריו, ובמקביל בוחני תנועה אספו ממצאים בזירה, לרבות מצלמות שאותרו בסביבת מקום, ובחלוף כשעה חזר הנהג לזירה ועוכב לחקירה.

חובש רפואת חירום רכוב על אופנוע מד"א, בן טטרו, סיפר: ״כשהגענו למקום ראינו את הילד שוכב על הכביש מספר מטרים מהאופניים כשהוא מחוסר הכרה עם חבלת ראש קשה. לאחר בדיקות רפואיות, הוא היה ללא סימני חיים ולצערנו לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו במקום".

walla video test11 | צילום:

מוקדם יותר מת מפצעיו צעיר בן 19 שהתהפך עם רכבו בכביש 716, סמוך לכפר נאעורה שבעמק יזרעאל. הוא פונה במצב אנוש לבית החולים "העמק" בעפולה תוך כדי פעולות החייאה, אולם שם נאלצו הרופאים לקבוע את מותו.

ואולם, אתמול פרסמה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (למ"ס) נתונים, מהם עולה כי הסגר שהחל בערב ראש השנה הוביל לירידה חדה של 37 אחוזים במספר נפגעי תאונות הדרכים בחודש ספטמבר, לעומת השנה שעברה. עם זאת, מהנתונים עולה כי חלה עלייה במספר ההרוגים. בסך הכל 1,165 בני אדם נפגעו במהלך ספטמבר ב-735 תאונות דרכים, ו-27 בני אדם נהרגו ב-26 תאונות דרכים קטלניות, לעומת 24 הרוגים ב-24 תאונות בספטמבר 2019.

תגיות:
תאונת דרכים
/
הקטל בדרכים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף