האסיר לשעבר שמוכר כ"נוכל מספר אחת" הצית עצמו ברמלה ונפצע קשה

ארבעה צוותי כבאות והצלה נדרשו להשתלט על השריפה שפרצה במקום בשל האירוע, שלא הביא לנפגעים נוספים. הפצוע, אורן אברהם, פונה לבית החולים שמיר

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
זירת השריפה ברמלה
זירת השריפה ברמלה | צילום: תיעוד מבצעי כב"ה

אדם נפצע היום (חמישי) באורח בינוני עד קשה לאחר שהצית את עצמו בסניף קופת חולים ברחוב צה"ל ברמלה. בעקבות ההצתה פרצה שריפה בסניף וארבעה צוותי כבאות והצלה השתלטו על האירוע.

כוחות רפואה הגיעו למקום והעניקו לפצוע טיפול רפואי, ובהמשך פינו אותו לבית החולים אסף הרופא. הוא פונה כאמור במצב בינוני עד קשה, בהכרה, כאשר הוא סובל מכ-50% כוויות בדרגה ב' בגופו.

מחקירת המקרה עלה כי האדם שהצית עצמו הוא אורן אברהם, אסיר לשעבר המוכר גם כ"נוכל מספר אחת בישראל". לאחרונה שוחרר אברהם לאחר שריצה 30 שנות מאסר ומאז הוא חי ברחוב.  הבוקר הוא הגיע לקופת החולים ברמלה, אמר כי לא נותרה לו סיבה להמשיך בחייו והצית את עצמו.

תגיות:
הצתה
/
רמלה
/
הרשות הארצית לכבאות והצלה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף