נוסע ישראלי התעמת עם הדיילים והטיסה מניו יורק נחתה באתונה

טיסת אמריקן איירליינס אשר המריאה משדה התעופה JFK בניו יורק בדרכה לנתב"ג נחתה ביוון עקב נוסע ישראלי שהתעמת עם הדיילים. עם הנחיתה, הנוסע נעצר על ידי המשטרה המקומית

משה כהן צילום: מעריב אונליין
אמריקן איירליינס
אמריקן איירליינס | צילום: REUTERS/Sarah Meyssonnier/Pool

מטוס של חברת אמריקן איירליינס, שטס היום (שני) מניו יורק לנמל התעופה בן גוריון, נאלץ לנחות באתונה, לאחר שנוסע ישראלי התעמת את הדיילים. הנוסע, שככל הנראה היה בגילופין, התעמת גם עם נוסעים, הפריע לעבודת הצוות ולא נשמע להנחיות.

כשעה וחצי לפני הנחיתה המתוכננת בנתב"ג, המטוס נחת בנמל התעופה באתונה ושוטרים הורידו את הנוסע הישראלי. לאחר עיכוב של כשעה וחצי המשיכה הטיסה בדרכה לנמל התעופה בן גוריון.

מאמריקן איירליינס נמסר: "טיסת אמריקן איירליינס 146 לתל אביב, נאלצה לנחות באתונה ולהוריד נוסע ישראלי, שלא נשמע להנחיות הבטיחות של צוות המטוס. הנוסע הורד באתונה והמטוס המריא בדרכו לנמל התעופה בן גוריון. החברה מודה לצוות המטוס על הניהול המקצועי של האירוע ומתנצלת בפני הנוסעים על אי הנוחות שנגרמה להם".

תגיות:
נתב"ג
/
אמריקן איירליינס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף