"אתה מחבל, טרוריסט": מהומה בבית החולים בין איתמר בן גביר לאיימן עודה

ח"כ איתמר בן גביר הגיע לבית החולים אסף הרופא והחל להתעמת עם משפחתו של האסיר שובת הרעב הישאם אבו הואש. ח"כ איימן עודה הגיע גם הוא ואמר: "זהו ניצחון לעם הפלסטיני"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
המהומה בבית החולים (ללא קרדיט) | צילום:

חבר הכנסת ויו"ר הציונות הדתית, איתמר בן גביר, מסיעת הציונות הדתית הגיע היום (שלישי) לבית החולים אסף הרופא והחל להתעמת עם משפחתו של האסיר שובת הרעב הישאם אבו הואש. בן גביר נתקל באחיו של האסיר ובבני משפחה נוספים שנמצאו במקום.

המהומות בבית החולים | צילום:

בתוך כך, האסיר אבו הואש צפוי לסיים את שביתת הרעב שלו לאחר 141 ימים, לאחר שנחתם הסכם כי ישוחרר ב-26 בפברואר. הפלגים הפלסטיניים בירכו על ההסכם ואמרו: "זהו ניצחון לתנועת השבועיים על הכיבוש, ועל לקיחת חירותו מציפורני הסוהר הציוני". בנוסף, דובר חמאס עבד אל-לטיף אלקנוא מסר: "ניצחון חדש נרשם על שמו של האסיר הישאם אבו הואש, וזה מאשר את יכולתם של עמנו הפלסטיני ושל שבויו האמיצים לנצח בכל קרב שהם מנהלים עם הכיבוש".

תגיות:
איתמר בן גביר
/
ברוך מרזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף