הרוג ושני פצועים באורח בינוני באירוע ירי בפוריידיס

חובשים ופרמדיקים של מגן דוד אדום שהוזעקו למקום, איתרו את הגבר כשהוא מחוסר הכרה וללא סימני חיים ונאלצו לקבוע את מותו. שני פצועים נוספים פונו לבית החולים

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין
מזירת האירוע בפורדייס (צילום: תיעוד מבצעי מד"א) | צילום:

גבר בן 25 נורה הערב (רביעי) למוות בפורדייס. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום, איתרו אותו כשהוא מחוסר הכרה וללא סימני חיים ונאלצו לקבוע את מותו. מהזירה פונו שני גברים נוספים כבני 25 לבית החולים הלל-יפה בחדרה כשהם במצב בינוני וסובלים מפציעות חודרות. כוחות משטרה בפיקוד מפקד מרחב מנשה שהוזעקו גם הם לזירת האירוע, החלו באיסוף ראיות ופתחו חקירת נסיבות האירוע.

פראמדיקית מד"א שולמית ארינוס וחובש מד"א איתן אדניר סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את שלושת הפצועים במרחק של מטרים בודדים אחד מהשני. גבר כבן 25 שכב על שטח כורכר כשהוא מחוסר הכרה ואזרחים מבצעים בו פעולות החייאה בסיסיות. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. שתי הפצועים הנוספים שהיו בהכרה מלאה טופלו במקום ופונו לבית החולים כשמצבם בינוני ויציב".

תגיות:
ירי
/
אירוע ירי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף