הברחה מתוקה: מעל 150 ק"ג של ה"רול-אפ" נתפסו בדואר

בודקי יחידת מכס במרכז למיון דואר חבילות במודיעין איתרו 10 משלוחים שהגיעו מארה"ב, ויועדו לכתובות שונות בארץ. המשלוח הגדול ביותר הכיל 17 ק"ג (כ-1,200 פריטים) של הממתק המוכר

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
ניסיון הברחה של ממתקי ה"רול-אפ"
ניסיון הברחה של ממתקי ה"רול-אפ" | צילום: דוברות המשטרה
2
גלריה

בודקי יחידת מכס במרכז למיון דואר חבילות במודיעין איתרו היום (חמישי) 10 משלוחים שהגיעו מארה"ב ויועדו לכתובות שונות בארץ והכילו כמויות מסחריות של הממתק רול-אפס. המשלוח הגדול ביותר הכיל 17 ק"ג (כ-1,200 פריטים) ובסך הכל נתפסה כמות של כ-157 ק"ג בכל המשלוחים.

לאחרונה, בודקי המכס הבחינו בטרנד חדש של הברחות ממתקי הרול-אפס, בעיקר מארה"ב. הממתק הינו להיט חדש מהרשת החברתית טיקטוק בעיקר בקרב ילדים.

לפני כשבוע, בפעילות מיוחדת של בודקי אולם הנוסעים ויחידת הסמויים של מכס נתב"ג, נתפסו מספר נוסעים שבכבודתם ממתקי רול-אפס. ביום שישי האחרון נתפסו זוג נוסעים, אזרחי ארה"ב, כשברשות כל אחד מהם 2 מזוודות שבהן 85 ק"ג של רול-אפ – בסך הכל 170 ק"ג אצל שני הנוסעים.

ניסיון הברחה של ממתקי ה''רול-אפ''
ניסיון הברחה של ממתקי ה''רול-אפ'' | צילום: דוברות המשטרה

זוג נוסף, בעל ואישה, נתפסו עם ממתקי רול-אפס בכבודתם. הבעל עם מזוודה שהכילה 20 ק"ג והאישה עם מזוודה שהכילה 12 ק"ג. נוסע נוסף מארה"ב נתפס עם 2 מזוודות שהכילו ביחד 33 ק"ג. נוסע נוסף, ששב בטיסה מארה"ב, נתפס ביום שני בשתי מזוודותיו היו 65 ק"ג רול-אפס.

תגיות:
ניסיון הברחה
/
ממתקים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף