מקרי החיסול במגזר הערבי לא נפסקים. אתמול, נרצחו ארבעה אנשים בטבח שבוצע באו סנאן, זאת לאחר שרק שלשום חוסל גם מנכ"ל עיריית טירה ד"ר עבד אלרמאן קשוע. אריה עמית, ניצב בדימוס, לשעבר מפקד מחוז ירושלים, שוחח הבוקר (רביעי) עם ענת דוידוב ואודי סגל בתכניתם ב-103FM, והמשיך להפנות אצבע מאשימה בנושא, כלפי ראש הממשלה בנימין נתניהו והשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר.
"אם מישהו חושב שאפשר להילחם בפשיעה כשראש ממשלה לא אחראי ממנה עבריין, תומך טרור פרחח, להיות זה שאחראי על המשטרה מטעם הממשלה, הוא חי בלה לה לנד", טען והוסיף: "ההפרדות שעשה רה"מ בין משפחות הפשע היהודיות לערביות ולדרוזיות, אנו מדינה אחת והטיפול המשטרתי צרך להיות לכולם".
עוד האשים את נתניהו: "רה"מ שעשה הכל כדי להחליש את המשטרה, פגע בכבודה ובכבוד השוטרים, פתאום הוא לוקח לעצמו את ההישג של 'אנחנו ניצחנו את משפחות הפשע היהודיות'? הוא יודע מה קורה בדרום"?. כמו כן, טען עמית כי גם האוכלוסייה היהודית נפגעת באופן קשה מהפשיעה במגזר הערבי: "היהודים סובלים ממשפחות הפשע הערביות הרבה יותר ממה שאנשים מבינים. דמי החסות, העלייה בגניבות של מכוניות".