אחד החשודים בתקיפות בת"א נעצר; המשטרה: "לדווח על כל אירוע חריג"

אדם שנהג לתקוף עוברי אורח באזור בוגרשוב נתפס בעיר אילת ויובא להארכת מעצר בבית המשפט - אך התושבים מפחדים מהחשודים שטרם אותרו: "ברחתי רועדת ובוכה"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

תושבי תל אביב רבים התלוננו במשך השבועות האחרונים על תוקף אלמוני, אשר מכה אנשים ברחובות ללא סיבה נראית לעין - ובורח מהמקום לפני שהמשטרה מגיעה. מספר רב של תלונות הגיעו לתחנות המשטרה באזור תל אביב, מהן עלה כי אזורי הפעולה של התוקף הן בעיקר רחוב בוגרשוב וסביבותיו, ועל פי תיאורים שונים עלתה הסברה כי יתכן וישנו יותר מתוקף אחד.

היום (חמישי) הודיעה המשטרה על מעצר באילת של חשוד בתקיפת האזרחים בתל אביב, תושב העיר כבן 33. הוא יובא מחר לבית משפט השלום לדיון בבקשת המשטרה להאריך את מעצרו. לדברי המשטרה, מדובר באחד החשודים במעשי התקיפה - כך שישנם חשודים נוספים.

לדברי המשטרה, מיד עם קבלת התלונות נפתחה חקירה מקיפה, במהלכה בוצעו סריקות נרחבות - גלויות וסמויות - במטרה להתחקות אחר החשוד או החשודים. במהלך החקירה אף עוכבו מספר חשודים לתחנה, אך לא זוהו ע"י המותקפים כחשודים במעשים.

תגיות:
תל אביב
/
אלימות
/
תקיפה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף