הותר לפרסום: שניאור לנדאו הוא המורה המואשם בביצוע מעשים מגונים בתלמידיו

המורה, תושב לוד, הואשם לפני כ-3 שבועות בעבירות מין שונות בתלמידיו, לאחר שעל פי כתב האישום נהג להתחכך בקטינים על מנת להגיע לפורקן

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
בית ספר, אילוסטרציה
בית ספר, אילוסטרציה | צילום: נתי שוחט, פלאש 90

בדיון שהתקיים בבית המשפט בבקשת הפרקליטות להאריך את מעצרו עד לתום ההליכים ביקש פרקליטו, עו"ד עידן שני, לשחרר אותו למעצר בית בצפת אצל חמיו וחמתו.

התובע בתיק התנגד לשחרורו ואמר בדיון: "הנאשם מסוכן לציבור. הוא ביצע את המעשים כלפי ילדים רבים. פגע בהם ובתמימותם. הוא הגיע לפורקן וסיפוק מיני. הוא מאשים את הילדים בחקירות שלו, שהם אלו שביצעו בו מעשים מיניים. אבל הוא זה שנעל את דלת הכיתה והגיע לסיפוק מיני. כתב האישום חמור מאוד. עולה ממנו תמונה ברורה של אדם שניצל מינית ילדים וילדות מבלי שהם מבינים בכלל מה זה. מדובר במעשים חמורים". השופטת אשרית רוטקו קבעה בהחלטתה כי "מחומר הראיות עולה מסוכנות גדולה ואין מקום לבחון כעת חלופה מעצר".

תגיות:
פתח תקווה
/
מעשים מגונים
/
מורה
/
עבירות מין בילדים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף