הציע טרמפ ותקף: גבר בן 41 חשוד באונס של צעירה בת 26

המשטרה עצרה גבר מיהוד בחשד שביצע עבירות אינוס בתושבת רמת גן, לאחר שהציע להסיע אותה ברכבו. בדרכם, הוא עצר, לפי החשד, את רכבו בצד הדרך ואז תקף אותה מינית

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
אונס, הטרדה
אונס, הטרדה | צילום: אינגאימג'
2
גלריה

הצעירה, כך מתברר, יצאה מהים והתקרבה לעבר הכביש. בשלב זה רכב הסעות הציע להסיע אותה ובדרך, כאמור, ביצע בה אונס. לאחר מכן, הוא הוריד אותה סמוך לביתה. הצעירה סיפרה למשפחתה את שאירע, ואלו מיהרו לגשת עמה למשטרה ולהגיש תלונה.

מיד עם קבלת התלונה ומסירת פרטים ראשוניים, החלו ניידות המשטרה לסרוק את האזור ואכן, תוך זמן קצר, הצליחו השוטרים לאתר את החשוד במעשה. הוא נחקר בתחנת המשטרה ומסר את גרסתו, בה קשר את עצמו לאירוע, והבוקר יובא לבית משפט השלום בתל אביב לדיון בהארכת מעצרו.

עו''ד אלון שליכטר
עו''ד אלון שליכטר | צילום: סטודיו תומאס - תומר שלום

עו"ד אלון שליכטר, סנגורו של החשוד, אמר היום לאחר הארכת המעצר: "מרשי נחקר במשטרת הרצליה, מסר גרסה ושיתף פעולה עם היחידה החוקרת, בה הכחיש את המיוחס לו. מצופה שמשטרת ישראל תאיץ את החקירה ותבצע את פעולות החקירה ותאמת את גרסתו".

תגיות:
אונס
/
חקירה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף