ביהמ"ש האריך בשלושה ימים את מעצרו של בעלה של בעלת הפעוטון

החשוד נעצר בחשד שידע על האירועים האלימים ולא דיווח עליהם. קרן שאול, אם לילד במעון, פתחה קרן גיוס המונים למאבק בתופעה: "מהמשטרה נמסר לנו שלא היה סיפור בסדר גודל כזה בישראל"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
עצור, אזיקים, צילום אילוסטרציה
עצור, אזיקים, צילום אילוסטרציה | צילום: istockphoto
3
גלריה

השופט דחה את טענותיו של החשוד כי לא היה מעורב בנעשה בגן, וציין כי "מעיון בסרטונים העולים ממצלמות האבטחה סבור אני כי אין מקום להבדיל בין החשוד ליתר העובדות בגן, שכן בניגוד לנטען, החשוד לא פעל מרחוק אלא היה מעורב בניהול השוטף של הגן ולא אחת אף טיפל בילדים". משכך מצא השופט מכלס מקום להאריך את מעצרו של החשוד.

קודם לכן בשעות הבוקר האריך שופט בית משפט שלום בראשון לציון, עמית מיכלס, בשלושה ימים את מעצרה של ענבר דוניו, בת 29, הסייעת החמישית ממעון הפעוטות ברמלה. במשטרה מייחסים גם לדוניו עבירות של התעללות בפעוטות והתנהגות אלימה כלפיהם. נזכיר כי אתמול האריך בבית המשפט מעצרן של ארבעת הסייעות מאותו המעון וכן מעצרה של בעלת המעון, ליטל ברסי, החשודות באותה הפרשה.

הסייעות החשודות בהתעללות - נירית שויד (מימין) ורוחמה סעד (משמאל)
הסייעות החשודות בהתעללות - נירית שויד (מימין) ורוחמה סעד (משמאל) | צילום: פייסבוק

"בתקופת הקורונה, הבן שלי התחיל לעשות כל מיני דברים שלא זרקו אצלי חשדות אבל אולי הדליקו נורה אדומה לביקורת. תמיד שאלנו שאלות את מנהלת הגן ותמיד קיבלנו תשובות אבל היום, התמונה מזעזעת, כל יום אנחנו נחשפים לפרטים מזעזעים", הוסיפה.

קרן שאול - אחת האמהות מהמעון
קרן שאול - אחת האמהות מהמעון | צילום: פרטי

לסיום, ציינה כי "מהמשטרה אנחנו יודעים שלא היתה פרשה בסדר גודל הזה במדינת ישראל הן מבחינת כמות הנפגעים והן מבחינת מספר הפוגעות. יש 46 ילדים בשלוש שכבות גיל, כולל תינוקייה, פעוטות ובוגרים - כולם קורבנות לאלימות והתעללות".

תגיות:
התעללות בילדים
/
רמלה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף