החשד לרצח בעראבה: 12 מבני משפחתו של החשוד עוכבו לחקירה

המשטרה עיכבה לחקירה 12 מבני משפחתו של הגרוש של קורבן הרצח מעראבה, החשודים בסיוע שלאחר הרצח. בתוך כך, נמשך המצוד הנרחב אחר החשוד

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
מצוד אחר החשוד ברצח גרושתו בעראבה
מצוד אחר החשוד ברצח גרושתו בעראבה | צילום: דוברות המשטרה

כוחות משטרה גדולים יס"מ, פרשים, כלבנים ומסוק משטרתי פועלים מאז שעות הבוקר בניסיון להחקות אחר עקבותיו של החשוד שנמלט מזירת הרצח לאחר שהתנגש ברכב גרושתו ודקר אותה למוות. המשטרה נכנסה לעראבה וביצעה חיפושים נרחבים במהלך שהותה במקום הסבו בני משפחתו של החשוד נזק לשלוש ניידות יס"מ, הם נעצרו לחקירה.

חיפושים נרחבים מתקיימים גם בשעות האחרונות, כאשר עדיין אין קצה חוט לגבי מקום הימצאו של החשוד. ההערכה הגוברת היא כי הוא מקבל סיוע מבני משפחתו.

כזכור, מותה של אישה בת 37, תושבת עראבה שבגליל התחתון, נקבע אמש בבית החולים פוריה בטבריה, לשם פונתה תוך מאמצי החייאה כשמצבה אנוש ועל גופה פצעי דקירה רבים באזור הגב והחזה. על פי החשד, היא הייתה מעורבת בתאונת דרכים קודם לכן ולאחר התאונה יצא הנהג, בעלה לשעבר, מרכבו, דקר אותה ונמלט.

תגיות:
חשד לרצח
/
רצח נשים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף