חשד: מפעילי פעוטון שכחו תינוק ברכב במשך שעות ארוכות ולא דיווחו להוריו

בית המשפט אישר לפרסם כי באירוע החמור שהתרחש בשבוע שעבר, בעלי הפעוטון ניסו לטפל בפעוט בעצמם ולא עדכנו את הוריו. הפעוט אושפז לאחר שהתמוטט בביתו

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
תחנת משטרה
תחנת משטרה | צילום: שאטרסטוק

המקרה החמור, כך עולה מהחקירה, התרחש בשבוע שעבר. ההורים, שהבחינו בתופעה מוזרה אצל הפעוט, סברו מיד כי הוא חש לא בטוב ומיהרו איתו לבית החולים, שם הוא מאושפז גם בימים האלה.

walla video test11 | צילום:

מהחקירה עולה החשד כי בעלי הפעוטון הובילו את הפעוט ברכב ההסעות מביתו לפעוטון, אולם למרבה הצער שכחו אותו ברכב ונכנסו לפעילות השגרתית בפעוטון. רק בחלוף למעלה מחמש שעות הבחינו בעלי הגן בהיעדרותו, ומיד התעורר בקרבם החשד שהוא נשכח ברכב. מצלמות האבטחה תיעדו את רגעי הפאניקה, שבמהלכם ניגשו לרכב, שלפו את הפעוט כשהוא במצב בעייתי, והכניסו אותו פנימה אל תוך הגן.

עד להשבתו אל הוריו לא פעלו בעלי הפעוטון כמצופה מהם במקרה חמור כל כך, נמנעו מלהזעיק צוותי רפואה, וניסו, לטענתם, לטפל בפעוט באופן עצמאי, מה שגרם להחמרת מצבו.

עם פתיחת החקירה נעצרו בעלי הפעוטון ומעצרם הוארך בארבעה ימים. אתמול בערב, כאמור, הוסר צו איסור הפרסום על הפרשה והחקירה בעניינים נמשכת.

תגיות:
פעוט
/
משפחתונים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף