במחאה על האלימות בחברה הערבית: שיירת רכבים חסמה את כביש 6

השיירה יצאה מכפר קרע לכיוון הכנסת במחאה על אוזלת היד הממשלתית בהתנהלות מול הפשיעה במגזר הערבי, שגבתה השנה מספר שיא של 95 קורבנות. "דורשים לחיות בחברה ללא נשק"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שיירת המחאה חוסמת את כביש 6
שיירת המחאה חוסמת את כביש 6 | צילום: דוברות הרשימה המשותפת
3
גלריה
walla video test11 | צילום:

"משטרת ישראל כבר הוכיחה בעבר שכשהיא רוצה היא יכולה, אלא שבכל הנוגע לחברה הערבית, חוץ מלהפעיל אלימות שוטרים ופרופיילינג, היא מעדיפה לעמוד מהצד ולומר: לא ראינו, לא שמענו, לא ידענו. אנחנו דורשים תקציבים, אנחנו דורשים סמכויות לרשויות המקומיות, אנחנו דורשים העצמה של החברה, ודרכי התמודדות מותאמות לחברה שלנו עם הבעיות הקיימות בה".

איימן עודה במחאה בכביש 6
איימן עודה במחאה בכביש 6 | צילום: דוברות הרשימה המשותפת
המחאה בכביש 6 נגד האלימות בחברה הערבית
המחאה בכביש 6 נגד האלימות בחברה הערבית | צילום: דוברות הרשימה המשותפת

מהמשטרה נמסר כי בשל מחאה המתקיימת על כביש 6 והליכה של הולכי רגל על הציר, משטרת ישראל ביצעה חסימה של הכביש ממחלף עירון, לשמירה על ביטחון הציבור. התנועה מופנית לכביש 65 ומשם ניתן לנוע בכבישים 4 ו-2 לדרום. ציבור הנהגים מתבקש להישמע להוראות השוטרים ולפנות לצירים חלופיים.

תגיות:
המגזר הערבי
/
החברה הערבית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף