רשלנות רפואית בניתוח קיסרי: סיוט של יולדת שנשארה ערה במהלך ההליך

יולדת שהגיעה לבית חולים הובהלה לחדר ניתוח עקב מצוקה עוברית. בעקבות רשלנות בניהול ההרדמה, הצעירה הרגישה את כל שלבי הניתוח, סבלה מכאבי תופת וצרחה באימה בעת שהרופאים המשיכו בהליך

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ניתוח קיסרי
ניתוח קיסרי | צילום: Shutterstock
2
גלריה

הפחד הכי גדול של כל אדם שעומד בפני ניתוח הוא לעבור את ההליך ללא הרדמה. זו הטענה שעומדת בבסיס תביעה שהגישה לאחרונה לביהמ"ש יולדת בת 25 נגד בית החולים שערי צדק בירושלים. היולדת תובעת פיצוי של למעלה מ- 2.5 מיליון שקלים בגין נזקיה. מדובר במקרה מצער ומזעזע של התנהלות רשלנית מתמשכת בטיפול הרפואי - סיוט שגם טובי כותבי התסריטים בהוליווד לא היו יכולים לכתוב: יולדת מובהלת באמצע תהליך הלידה לחדר הניתוח בשל מצוקה עוברית. הצוות מעלה אותה על שולחן הניתוחים והמנתחים חותכים בבשר החי מבלי שהיא מורדמת.

עורך הדין ירון מויאל
עורך הדין ירון מויאל | צילום: אבי נעם

*לתשומת ליבך, המידע בעמוד זה אינו מהווה יעוץ מכל סוג או המלצה לנקיטת הליך או אי נקיטת הליך. כל המסתמך על המידע עושה זאת על אחריותו בלבד. נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת.

תגיות:
רשלנות רפואית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף