"סטר לה בחוזקה כשסירבה": ירין שרף הואשם בבעילה אסורה בהסכמה של קטינה

פרקליטות מחוז תל אביב הגישה לבית משפט השלום בעיר כתב אישום נגד ירין שרף בן ה-21, בגין העבירות שביצע לכאורה בקטינה בת 13, במלונית הקורונה בחודש שעבר

מתן וסרמן צילום: פרטי
ירין שרף - החשוד באונס במלונית הקורונה
ירין שרף - החשוד באונס במלונית הקורונה | צילום: אבשלום ששוני
4
גלריה

אמה של הנאנסת, ועו"ד עמית חדד, ממשרד עוה"ד חדד רוט שנהר, המייצג את המשפחה, מסרו לקראת הדיון: "מדובר באונס, וכל פרשנות אחרת חוטאת לאמת. חמור מכך, החלטה זו נותנת אור ירוק ומכשירה את האונס הבא. מצב בו מחד - כתב  האישום מצביע על אלימות כלפי ילדה בת 13, ומאידך - מדבר על בעילה אסורה בהסכמה, לא הגיוני ולא יעלה על הדעת. לא נשקוט עד אשר האנס יקבל את מלוא העונש על המעשה החמור שעשה".

שלט מחאה נגד ירין שרף החשוד באונס
שלט מחאה נגד ירין שרף החשוד באונס | צילום: אבשלום ששוני

בבקשת המעצר עד תום ההליכים ציינה עו"ד שפיר: "המשיב ניצל את פערי הכוחות בינו ובין הקטינה, וחרף תובנתו אודות גילה הצעיר מאוד, לא חדל ממעשיו עד אשר השיג מבוקשו. המשיב סירב להשלים עם דבר דחייתו, ובאופן עיקש ותוך הפעלת לחץ על הקטינה, שב והפנה כלפיה הצעות מיניות חוזרות, ולא חדל גם שבתחילה הביעה בפניו באופן מפורש את חוסר רצונה בהן".

אוה מדז'יבוז', מנכ"לית הרשות לקידום מעמד האישה הגיבה גם היא על הגשת כתב האישום, באומרה כי "רק עונש חמור יעביר את המסר החברתי הנדרש - הוקעה מוחלטת של כל מעשה אלימות מינית. התנהגותו של הנאשם כפי שעולה מכתב האישום וכפי שנחשפנו אליה ברשתות החברתיות היא תעודת עניות של כולנו. עלינו לגלות אפס סובלנות בהפעלת לחץ ואיומים וכן בהתבטאויות חמורות כמו אלו של הנאשם".

הפגנה מול הדיון בעניינו של ירין שרף
הפגנה מול הדיון בעניינו של ירין שרף | צילום: אבשלום ששוני
הפגנה מול הדיון בעניינו של ירין שרף
הפגנה מול הדיון בעניינו של ירין שרף | צילום: אבשלום ששוני
תגיות:
כתב אישום
/
עבירות מין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף