אירוע רודף אירוע: לאחר הרצח בראמה - ירי בוצע לעבר ביתו של ראש מועצה בצפון

יממה בלבד לאחר שסאהר איסמעיל, איש מפלגת "תקווה חדשה", נורה למוות ביישוב בו התגורר בגליל, ירי בוצע לעבר ביתו של עובד במועצת עין קנייא שברמת הגולן. המשטרה חוקרת

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
רכבו השרוף של ראש המועצה
רכבו השרוף של ראש המועצה | צילום: דוברות המשטרה

בשעות הלילה התקבל דיווח במשטרה על ירי לעבר ביתו של הבכיר ברשות המקומית והצתת רכבו. לא היו נפגעים באירוע, אך נזק נגרם לבית ולרכב. כוחות משטרה הגיעו לזירה, אספו ממצאים ופתחו בחקירה, ובשלב זה נבדקים כמה כיוונים.

לאחר האירוע טען ראש המועצה שאין לו יריבים והוא לא קיבל מסרים מאיימים טרם האירוע. למרות זאת, המשטרה חוקרת את האירוע במספר כיוונים, שאחד מהם הוא חשד כי מדובר בניסיון סחיטה של ראש המועצה. החקירתה בראשיתה, וטרם נעצרו חשודים.

אתמול, כאמור, אותר איסמעיל, בן 50 במותו, ללא רוח חיים ברכבו לאחר שנורה מטווח קצר ונפגע בראשו ובחזהו. מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי אסמעיל יצא את ביתו, נכנס לרכבו והתיישב במושב הנהג. באותה עת הגיח לעבר הרכב אלמוני ומטווח קצר פתח בירי לעבר יועצה של שרת החינוך. על פי החשד, המתנקש ארב לקורבן וביצע את הירי סמוך לביתו של אסמעיל.

תגיות:
ירי
/
חקירה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף