לאחר שאיימה בתביעה: שדרן גלי ישראל התנצל בפני חה"כ פינטו

חה"כ מימינה שלחה מכתב התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים נגד שדרן רדיו גלי ישראל שלעג על מגבלתה. לאחר מכן, פרסם בן עטר הודעת התנצלות: "מוטב שלא הייתי אומר את השטויות האלו"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שירלי פינטו
שירלי פינטו | צילום: דני שם טוב, דוברות הכנסת

במכתב שנשלח מטעם משרד עורכי הדין המייצג את פינטו, נכתב: "ההכפשה אינה רק נגד חברת הכנסת, אלא כנגד קהילה של כ-800 אלף אנשים, נשים וטף, חירשים וכבדי שמיעה, שבמחי שידור הושמו ללעג".

"זוהי הפרספקטיבה שאנו רוצים להנחיל למאות אלפי מאזינים/מאזינות? לעג, התקלסות, ביזוי, השפלה וגימוד אוכלוסיה?", הוסיפו. על כן, דרשו פרסום הודעת התנצלות כנה עד ליום חמישי הקרוב, ללא הסתייגות.

בעקבות כך, השדרן פרסם התנצלות בעמוד הפייסבוק שלו, וכתב: "אתמול במהלך תוכנית הרדיו שלי עשיתי דבר שהוא בזוי ביותר, אני לא מקבל בכלל בדברים שאמרתי". הוא הוסיף: "מוטב שלא הייתי אומר את השטויות האלה, מאזיניי הקבועים יודעים כמה אני מקפיד על שיח ענייני ותרבותי, אני מתנצל התנצלות אמיתית".

תגיות:
גלי ישראל
/
שירלי פינטו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף